Hi!

Ik ben Cynthia en oprichtster van Tiny Fables sinds begin 2019.

 

Het idee van Tiny Fables is ontstaan bij de geboorte van mijn zoon Jax (nu inmiddels bijna 5 jaar).  Als kersverse moeder in 2016 begon de passie voor kinderkamers te groeien. Urenlang zat ik op Pinterest, mooie plaatjes verzamelen, moodboards maken. 

 

Maar toch kwam ik niet direct tegen wat ik zocht. Ik ben gek op details en vooral de Franse stijl is waar ik mijn inspiratie uit haal. Details, glinsteringen, dat zijn de dingen waarvan ik vind dat een kinderkamer tot mini sprookjesparadijs kan worden omgetoverd. Hoe erg ik kan genieten om te zien hoe groot de fantasie van mijn kinderen is.  En dat was nou net wat ik zocht! Daarom zijn de items van Tiny Fables tijdloos met mooie details. De producten kunnen gedurende het hele jaar gebruikt worden en zijn niet seizoensgebonden.

 

Vrouw Snijden Stof

Duurzaam?

Jazeker! Doormiddel van zo duurzaam mogelijk te werk gaan is er weinig tot bijna geen overproductie. Ook hebben alle stoffen het Oeko-Tex certificaat. Dit is een erkend kwaliteitskeurmerk en laat zien dat textiel vrij is van materialen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Alle items worden gemaakt in een atelier aan huis. Soms met de gezegde "bloed, zweet en tranen" maar vooral heel veel liefde!

Heb je nog vragen voor me? Stel ze gerust!

Liefs,

Cynthia